Image
image
image
image


360° full screen panorama:
Het paradepaardje van OK360.nl; de full screen 360° panorama. Anders dan de standaard 360° panorama waarbij de panorama op een deel van de webpagina zichtbaar is, wordt bij full screen 360° panorama de gehele schermbreedte benut voor het tonen van de panorama. De panorama kan dan veel scherper worden weergegeven en websitebezoekers kunnen de virtuele 360° omgeving veel gedetailleerder zien en ervaren. Ideaal voor exclusieve gedetailleerde atractieve ruimtes of omgevingen. De meeste klanten van OK360.nl kiezen dan ook voor dit type 360° panorama; de 360° full screen panorama.


Vier redenen om voor een 360° full screen panorama te kiezen:Ik wil de webzoeker de omgeving tot in detail tonen 
1: De 360° full screen panorama is vanwege de grootte ideaal voor het tonen van zeer gedetailleerde, attractieve en sfeervolle ruimte of omgeving. De 360° full screen panorama wordt anders dan bij de 360° standaard panorama over de gehele schermbreedte getoond, zodat de 360° panorama tot in detail wordt getoond. In de meeste gevallen wordt hierbij een apart venster geopend.Geen bol, statief of logo op de vloer
2: De 360° graden panorama bevat precies onderaan op de vloer een ruimte waar bij het fotografisch proces het statief heeft gestaan. Veel panoramafotografen zetten daar dan een logo in, maar OK360.nl bewerkt het liefst de foto met een fotobewerkingsprogramma alsof het statief er nooit gestaan heeft. Zo heeft de webbezoeker een complete 360° graden in de breedte en 180° in de hoogte beleving, dus optimaal. Ondanks dat wij de 360° full screen panorama zo het liefst leveren, kunt u ervoor kiezen geen gebruik te maken van deze service en kiezen voor het plaatsen van een eigen logo of tekst of plattegrond.Panorama's in Flash, Java of QuickTime
3: Afhankelijk van uw wens kunt u de panorama in drie verschillende uitvoeringen aangeleverd. Laat u hierover adviseren of vraag het uw website bouwer. Flash en Java zijn het meest gangbaar.


 
 

Gratis koppelen van de panorama's - virtual tour
4: Bestelt u meer dan één 360° full screen panorama dan koppelen wij gratis de panorama's met behulp van hot spots. Hot spots zijn concreet rode stippen (of andere iconen, zoals in voorbeeldafbeeldingen gele mannetjes) in de panorama die de mogelijkheid bieden - door er op te klikken - over te springen naar de tweede, derde of opvolgende panorama. Op deze manier kunnen webbezoekers virtueel door de ruimte of omgeving 'wandelen'. Zo ontstaat een aanéénsluiting van panorama's ook wel virtual tour genaamd. U kunt deze gekoppelde panorama's - c.q. virtual tour - naar wens uitbreiden met plattegrond en/of tekst. Laat u nader nformeren over de mogelijkheden via het offerte formulier.
image


image
image