Image
image
image
image


Over OK360.nl:


Wie zijn wij?
Op de eerste plaats is OK360.nl een gespecialiseerde fotografisch bedrijf dat zich geheel toelegd heeft op het vervaardigen van panoramafotografie. OK360.nl fotograaf Ben Hilgers heeft 20 jaar ervaring met fotografie en het culturele veld waarvan hij de laatste drie jaar professioneel heeft toegelegd op hoge resolutie panoramafotografie.

Sinds de oprichting van OK360.nl in 2007, hebben wij er naar gestreefd om de hoogste kwaliteit mogelijk te leveren in 360° panorama’s en leveren wij een verscheidenheid aan services. Om dit te bewerkstelligen:

  • Luisteren wij, en verdiepen wij ons in onze klanten. Dit doen wij om te bewerkstelligen dat wij een virtuele tour of panoramafoto’s maken die helemaal bij u en uw klanten past, die getoond wordt in het juiste format en met de juiste technologie.
  • Nemen we de tijd om de nodige foto’s te nemen voor elke panoramafoto. Zoals bij alle fotografen, liggen de fundamenten (compositie, belichting, scherpte, etc.) van elke goede 360° panoramafoto bij het fotograferen zelf op locatie.
  • Maken wij panoramafoto’s door 7 tot 10 hoge resolutie foto’s digitaal aan elkaar te plakken; dat wordt ‘stitchen’ genoemd. Dit is een proces zoals dat door vele goede collega panoramafotografen en bedrijven wordt gebruikt. Maar wij garanderen dat u nooit een stitch-fout zult aantreffen in een panoramafoto van OK360.nl. De foto’s worden gearchiveerd, evt voorbewerkt, samengevoegd, nabewerkt en samengevoegd tot panorama’s of een virtuele tour.
  • Stellen wij alles in het werk om 360° panorama’s te produceren die fris, zuiver en haarscherp zijn.
  • Maken wij gebruik van het nieuwste van het nieuwste op gebied van apparatuur en software. Ondanks de forse investeringen, gaat dit vaak gepaard met een snellere productietijd, en dus de kosten voor u als cliėnt, maar nooit ten koste van de beeldkwaliteit.
  • 'Hosten' wij uw panorama's of tours gratis. Dat betekend dat de panorama bestanden en of tours via www.ok360.nl gekoppeld zijn aan uw website, zonder dat de webbezoeker dat merkt. U hoeft alleen de webcodes in uw webpagina te (laten) plakken en klaar is Kees. Wij begeleiden u bij het technisch inplakken.Wat doen we nog meer?
In aansluiting tot wat we doen, vinden wij het ook belangrijk u te vertellen wat wij niet doen.

  • Wij gebruiken geen lage kwaliteit systemen als IPIX en ‘One Shot’ oplossingen. De beeldkwaliteit is zo laag dat we het niet aan u zouden willen aanbieden.
  • Wij doen geen ‘een-dags-haastklussen’, bijvoorbeeld door in enkele uren 20 panorama’s te fotograferen. Het kost tijd om goede foto’s te nemen.
  • Wij leveren (in principe) niet binnen 24 uur. Als bij het fotograferen zelf, kost het nabewerken op de computer tijd. Is er haast bij, zullen wij alles in dienst stellen om alles zo snel mogelijk en volgens afspraak te leveren, maar nooit ten koste van de beeldkwaliteit. Beeldkwaliteit is het visitekaartje van OK360.nl.Neem contact met ons op voor meer informatie


image


image
image