Image
image
image
image


funda:

funda all-in pakket

funda voor makelaars
Wij maken graag in opdracht van uw klanten 360 panorama's van de woningen, die u in de verkoop heeft. De 360 panorama's zullen bijdragen aan de trent waarbij potentiŽle kopers zich in de eerste instantie laten leiden door de informatiedie op de website wordt gegeven. 360 panorama foto's geven hen het optimale wat digitaal kan worden bereikt; een all round zicht van elke ruimte in de woning die het zien waard is. Wij bieden tbv woning presentaties twee type 360 panorama foto's aan; de standaard en de full screen.


  • Standaard 360 standaard
    Dit is een 360 panorama waarbij een complete panorama wordt geleverd. Op de grond wordt het logo van uw makelaarskantoor geplaatst. Levertijd: 2 werkdagen.
    prijs: EUR 50 (of lager!)


  • Full screen 360 panorama
    De full screen foto is gelijk aan de standaard, behalve dat ie zeer scherp is. Alle details in de woning zijn zeer scherp zichtbaar. Tevens wordt bij de foto extra rekening gehouden bij de afwerking. Wanneer nodig wordt ook gebruik gemaakt van HDR techniek waarbij de vaak te heldere straling door ramen wordt tegengegaan en grote witte vlekken verleden tijd zijn. De Full screen 360 panorama is vooral interessant wanneer de woning een hoog afwerkingsniveau heeft.
    prijs: EUR 100 (of lager!)


step down prijzen
Bovengenoemde prijzen zijn de all-in prijzen, er komen dus geen reiskosten of andere kosten meer bij. Mocht u meerdere panorama's tegelijk afnemen dan wordt afhankelijk van de gemiddelde tijd en nabewerkingen de prijs per panorama aanzienlijk lager. Ook package-deals (vast minimaal aantal panorama's per maand) zijn mogelijk. Interessant voor u? Vul het offerte formulier in...

funda voor woningeigenaren
Vraag uw woningmakelaar naar de interessante tarieven om woning nog beter in de markt te zetten met ťťn of meerdere 360 panorama foto's op funda. U zult zien dat u daarmee uw woning sneller zult verkopen omdat u potentiŽle kopers alvast een rondom blik heeft gegeven van de woning. Informeer hiernaar bij uw plaatselijke makelaar.
image
image