Image
image
image
image


Hoe het werkt


360° panorama fotografie algemeen en werkwijze OK360.nl
Mogelijk dat u nieuw bent in de wereld van 360° panorama fotografie en met de werkwijze van OK360.nl en daarom leggen wij graag het een en ander even uit. • 360° panorama fotografie algemeen
  Met 360° panoramafotografie kunt u uw websitebezoeker meer laten zien dan één foto kan. Met 360° panorama's kunt u een hele ruimte of omgeving laten zien en dus echt alles wat er te zien is. Websitebezoekers ervaren de ruimte of omgeving alsof ze er zelf midden in staan en kunnen met de muis naar links en rechts, en naar boven en beneden bewegen en bepalen zo dus zelf in welk tempo en richting ze de panorama bekijken.


 • Hoe werkt OK360.nl?
  Voorafgaand aan het fotograferen bepalen we met u wat uw doelstelling is om 360° panorama's te gebruiken en op welke manier u deze doelstellingen eventueel kunt bereiken. Dan volgt een prijsopgave / offerte die geakkordeerd wordt alvorens de panorama's worden gefotografeerd. Digitaal worden de 360° panorama's gemonteerd en geoptimaliseerd voor uw toepassing en vervolgens met de nodige instructies en tools opgeleverd. Wij zorgen naar wens ook voor de goede aansturen en overleg met de websitebouwer om er voor te zorgen dat alles optimaal werkt en u tevreden bent en ook uw websitebezoekers.


 • Het is me allemaal wel wat technisch. Is dat erg?
  Nee, wij weten wat we doen en zullen u niet lastig vallen met al het technisch gedreusel. Wij hebben ruime ervaring in het toepassen van 360° panorama's en zullen er alles aan doen om deze zo goed mogelijk in uw situatie toe te passen. U bepaald zelf in hoeverre u bekend wilt worden gemaakt met alle in en outs.


 • Ik ben wel technisch en wat kan er allemaal?
  De 360° panorama's en met name full screen 360° worden bij voorkeur in Flash of Quicktime geleverd. Java kan echter ook maar raden we eigenlijk alleen bij standaard 360° panorama's aan. Wij leveren de panorama's met bronbestanden, waaruit u de juiste html- en java codes kunt halen om deze in de webpagina in te plakken of te bewerken. De panorma's worden in principe gratis door OK360.nl gehost dus naast een java coderingsbestand en bronbestanden hoeft er niets op de server van de website te worden geplaatst. Voor nadere bijzonderheden kunt u gebruik maken van het contactformulier.

            
 • Standaard versus full screen 360° panorama's
  OK360.nl maakt voornamelijk full screen 360° panorama's; haar paradepaardje. Full screen 360° panorama's vereisen meer zorgvuldigheid en afwerking. Prijzen van andere panoramafotografen en -bedrijven zijn daarom niet makkelijk met elkaar te vergelijken. Minder scherpe panorama's (niet full-screen) zijn daarom goedkoper te maken en vragen minder zorgvuldigheid en nabewerking. Alle panorama's bij OK360.nl volledig 360 graden horizontaal en 180 graden verticaal. Veel panoramafotografen en -bedrijven leveren hun panorama's met een masker of bol op de vloer waar het statief heeft gestaan of maken de panorama kleiner. OK360.nl kiest ervoor de kijkers volledige vrijheid en beleving te geven. Om een volledige reikwijdte binnen een panorama te bewerkstelligen is extra fotografie en bewerkingstijd nodig.


image


image
image