Image
image
image
image


Lid van / participeert in:


Het World Wide Panorama web is in maart 2004 begonnen en is nu een doorlopende serie van events. De fotografische opnames vinden plaats tijdens vier belangrijke tijdstippen n.l. de solstices (de langste en kortste dag van het jaar) en equinoxes (dag met gelijke lengte van dag en nacht). Fotografen uit de hele wereld zijn uitgenodigd om mee te doen..
 

International Association of Panoramic Photographers
International VR Photography Association
     Toegewijd aan het helpen iedereen die schiet vastgoed foto's doen een betere baan en op de hoogte van het verschil dat een goede vastgoed marketing foto's kan maken in het proces van het verkopen van een huis. Of u nu een makelaar schieten je eigen foto's of een professioneel vastgoed fotograaf is er hier iets aan het niveau van uw foto's te verhogen.
 
 www.360Cities.net
360cities is een snel groeiende gemeenschap van panografen, overal ter wereld, met als doel om heel de wereld in pano’s weer te geven. Maar het echte grote voordeel is dat 360cities een deal heeft gesloten met Google Earth, waardoor alle gepubliceerde pano’s als een aparte layer in Google Earth zullen verschijnen. Iedere panoramafotograaf heeft ook een eigen pagina met eigen bijdragen.


image


image
image